Hrvatska: 091 620 79 51

Kako se
prijaviti?

Edukatori i Akademija JN

Uvjeti i način plaćanja

EDUKATORI I AKADEMIJA JN

 

 

Dobrodošli u našu JULIANA NAILS akademiju gdje ste na pravom mjestu kako biste započeli svoju karijeru u izradi noktiju.

Akademija je profesionalno opremljena tako da svako radno mjesto ima materijale koji su vam potrebni za rad tijekom edukacije.

Individualno ili u manjim grupama prilagođavamo se pristupom prema svakom učeniku i time omogućavamo da budete samostalni nail tehničari nakon edukacije.

Nakon edukacija naša vrata vam se ne zatvaraju, ovdje smo za svu podršku i pitanja koja će vam se javljati u radu.

Završetak edukacije je samo jedan novi početak za svijet noktiju.

Uz svaku edukaciju dobivate međunarodno priznati certifikat i mogućnost da se zaposlite u nekom od salona ili otvorite vlastiti salon.

 

 

 

Juliana Nails Edukatori

Matea

Matea Šagud

Master Edukator Juliana Nails
Matea je međunarodni edukator za nokte (gel tehniku, nail art) i trepavice (klasične i volumenske) za Juliana Nails brend još od 2011. godine te vodi radionice i seminare širom Europe. Osim toga, osvojila je više 1. mjesta s domaćih (Zagreb, Opatija) i međunarodnih natjecanja (Muenchen, Graz) za nokte i trepavice. Po zanimanju medicinski kozmetičar i viši fizioterapeut, od 2006. godine radi nokte, a trepavice od 2013. Ljubav prema ovom poslu pokazuje svojim radovima te stalnom željom za usavršavanjem i nesebičnim dijeljenjem znanja polaznicama i polaznicima edukacija. -nokte radi od 2006 godine,a trepavice od 2013. -Veliku ljubav za ovaj posao pokazuje svojim radovima i stalnom željom za usavršavanjem, te nesebičnim dijeljem znanja svojim učenicama.
Cindy

Cindy Vargas

Edukator Juliana Nailsr
Još daleke 1998. godine je Cindy, nakon završene 3-godišnje edukacije, počela raditi nokte u rodnoj Pretoriji, u Južnoafričkoj Republici. Nemirnoga duha i željna novih znanja, provela je i 3 godine radeći u SPA salonu cruisera, gdje se sretala s raznim željama klijenata iz svih krajeva svijeta. Tijekom dugogodišnjeg obrazovanja stekla je zvanja edukatora za akril, usavršavanja akril tehnike, prebacivanje gela na akril i trajni lak. Odlučila se skrasiti u Karlovcu, gdje od 2006. suvlasnica salon „Pin Upby L&C“, u partnerskom odnosu s dugogodišnjom kolegicom Lorom.

Uvjeti i način plaćanja

Svaki polaznik  će dobiti:

– Međunarodno priznati certifikat o završenom tečaju

– 15 % popusta na prvu kupnju u Juliana Nails Shopu

– osiguran materijal za rad na tečaju

– stalnu podršku za sve upite i nejasnoće u budućem radu.

 

Napomena:
Molimo Vas da nas za odabir termina edukacije i sve ostale informacije kontaktirate na
tel. broj   091 888 8842
 te zadržite račun kao uvjerenje plaćene edukacije.

Close Menu
Product added successful
×
×

Cart

400,00kn preostalo do besplatne poštarine